Bij Emiza Jewellery begrijpen we dat kwaliteit essentieel is bij het kiezen van een sieraad. Juwelen zijn niet alleen mooie accessoires; ze dragen emotionele waarde en symboliseren belangrijke momenten in je leven. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat elk stuk dat je bij ons koopt, voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Ons verguldingsproces: duurzaamheid en vakmanschap

Een van de meest gestelde vragen die we ontvangen, gaat over de duurzaamheid van onze vergulde juwelen. Bij Emiza gebruiken we een verguldingsproces met een dikte van 1 micron, wat betekent dat elk sieraad een mooie, duurzame laag van 18-karaats goud krijgt. Dit is twee keer zoveel als wat veel van onze concurrenten bieden, die vaak slechts 0,5 micron of zelfs minder gebruiken. Deze dikkere laag zorgt ervoor dat onze juwelen niet alleen schitterend zijn, maar ook langer meegaan.

De levensduur van de vergulding hangt af van hoe je het sieraad draagt en verzorgt. Hoewel onze juwelen ontworpen zijn om lang mooi te blijven, kunnen factoren zoals huidtype, het gebruik van parfums en lotions, en blootstelling aan water invloed hebben op de duurzaamheid. Door je juwelen goed te verzorgen, kun je de levensduur van de vergulding aanzienlijk verlengen.

Verkleuren de juwelen?

Onze zilveren juwelen zijn ontworpen om lang mooi te blijven. Hoewel zilver zelf niet verkleurt, kunnen sommige mensen met een hoge huidzuurgraad of door blootstelling aan externe factoren lichte aanslag op hun sieraden opmerken. Dit kun je eenvoudig verwijderen met het gratis zilverpoetsdoekje dat bij elke levering zit. Regelmatig onderhoud helpt om je juwelen in topconditie te houden.
Dus, zilver verkleurt niet, maar als je een beetje aanslag opmerkt, poetsen maar!

Water en vergulde juwelen: wat je moet weten

Onze juwelen zijn waterproof, wat betekent dat ze bestand zijn tegen contact met water. Omdat zilver niet roest of groen wordt, zal de basis van onze juwelen perfect intact blijven, zelfs bij regelmatig contact met water. Enkele keren douchen of zelfs eens zwemmen met je sieraad zal geen schade veroorzaken. Het is echter goed om te weten dat frequent contact met water op de lange termijn wel invloed kan hebben op de vergulding. Het is dus aan te raden om je juwelen af te doen bij langdurige blootstelling aan water, zoals tijdens het zwemmen of douchen.

Tips voor langdurig plezier van je juwelen

We willen dat je zo lang mogelijk van je juwelen kunt genieten. Daarom raden we aan om je sieraden af te doen voordat je gaat douchen, zwemmen, of sporten. Vermijd direct contact met parfums, lotions, en schoonmaakmiddelen, omdat deze producten de vergulding kunnen aantasten. Door deze eenvoudige voorzorgsmaatregelen te nemen, kun je de glans en kleur van je juwelen behouden.

Kwaliteit bevestigd door onze klanten

We zijn er trots op dat we door onze klanten worden gewaardeerd met een Trustpilot-score van 4,7 en dat we al zes jaar lang juwelen van hoge kwaliteit leveren. Deze feedback motiveert ons om onze standaarden hoog te houden en om te blijven innoveren in ons aanbod en onze service.

Transparantie en service

Bij Emiza hechten we veel waarde aan transparantie en staan we altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Als je bij ons koopt en toch tegen een probleem aanloopt, staan we klaar om je te helpen en een passende oplossing te bieden. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Waarom kiezen voor Emiza?

Wanneer je kiest voor Emiza Jewellery, kies je voor meer dan alleen een sieraad. Je kiest voor vakmanschap, kwaliteit, en uitstekende service. We willen dat je je speciaal voelt bij het dragen van onze juwelen, en we doen er alles aan om dat te garanderen.

Als je vragen hebt over onze producten of hulp nodig hebt bij je keuze, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!