Wij bieden zorgvuldig afgewerkte sieraden en staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze garantievoorwaarden zijn als volgt:

  • 6 maanden garantie op de kleur: De sieraden zijn voorzien van een 1-micron vergulding, wat zorgt voor een langdurige en hoogwaardige glans. Hoewel de kleur doorgaans een jaar of langer mooi blijft, kunnen we dit niet langer als 6 maanden garanderen omdat het afhangt van het gebruik en het volgen van de zorginstructies. Vervaging van de vergulding kan optreden door:

    • Veelvuldig contact met water, zweet, parfums of andere chemische stoffen.
    • Intensief gebruik, zoals dagelijks dragen tijdens activiteiten waarbij de sieraden tegen harde oppervlakken kunnen stoten.

Voorwaarden voor de kleurgarantie: De garantie dekt verkleuringen die optreden bij normaal gebruik. Dit betekent dat als de kleur van je sieraad binnen 6 maanden vervaagt zonder dat het aan bovengenoemde invloeden is blootgesteld, we dit voor je zullen herstellen. Schade door oneigenlijk gebruik (bijvoorbeeld zwemmen, douchen of gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen) valt niet onder deze garantie.

  • 1 jaar garantie op steentjes en sluitingen: Mocht er een steentje loskomen of een slotje defect raken door normale slijtage, dan repareren we dit graag binnen het jaar na aankoop.

  • Kettingbreuk: Alleen kettingbreuken die binnen de eerste week optreden, vallen onder garantie. Als er een fabricagefout is, zoals slecht afgewerkte schakels of zwakke verbindingen, zal dit binnen die periode duidelijk worden. Wij zorgen er dan voor dat deze fouten kosteloos worden hersteld. Kettingbreuken na de eerste week vallen niet onder de garantie, tenzij er duidelijk sprake is van een fabricagefout die in de eerste week zichtbaar was.

We raden aan om zorgvuldig met je sieraden om te gaan om de levensduur te verlengen en ze in topconditie te houden!